På jobbet!

Sitter på jobbet och äter lunch. Lagom mycket att göra idag, inte stressigt och inte för lugnt. Har bara en till jobbdag denna vecka. Sen blir det lite grillning i helgen och grönan imorgon! Vi Invigde nya hårtrimmern på Theodor igår, blev faktiskt riktigt bra. Vissa ställen är lite svårare att klippa men för att vara första gången blev han riktigt snygg :)


Fotoutmaning dag 6- Tema "Grön"


Ligger lite efter i min Fotoutmaning men vad gör det. Tar en dag i taget när jag har tid och ork. Här kommer iallafall min tolkning på Tema "Grön". En av mina favoritväxter, hjärtan på tråd.

Veckans JAA!!

Veckans JAA!! Snart Juni, Åhh kan inte bli bättre!

Veckans NJA!! Otrevliga människor! När en enda människa med bara några ord kan förstöra en hel dag som egentligen var riktigt BRA. Inget att bry sig om kan man tycka, men vissa dagar tar man åt sig av saker man inte borde.

Fotoutmaning dag 5- En gammal bildHittar inte så mycket gamla bilder på datan. Här kommer iaf en bild på mig från vad kan det vara 2007.

Godmorgon!!


Jävla skit också!

Höll på i köket och planerade matlista inför imorgon då vi ska åka och handla. Råkar sätta handen rätt på plattan som fortfarande är jättevarm. Satan vad ont det gör!! Sitter nu med handen i kylbalsam som Ante hämta i bilen. Och fingeravtrycken, ja dom sitter typ kvar på spisplattan...

 


Onsdag!

Tänkte testa att Blogga från mobilen. Sitter på tåget just nu, påväg in till stan för att lämna jobbkläder på mitt förra jobb. Massor att släpa på alltså, plus lite shopping från mitt jobb. Jag som inte ska shoppa just nu, men det var ju faktiskt på rean. Kunde inte låta bli. Har fredag idag, Ledig två dagar nu och jobbar helgen. Känns helt okej faktiskt! :)


Fotoutmaning dag 4- Min hobby


Att resa är en av mina hobbies. Här är en bild från Italien 2009 när vi bodde i "Gamla stan" i Sicilien.
Utsikten från våran balkong.

Fotoutmaning dag 3- En familjemedlem


Självklart får det bli det nyaste tillskottet i familjen på bild då. Maja mitt syskonbarn.

Måndag!

Jag tror att min nya favoritdag har gått och blivit Måndagar! Haha jag som brukade ha sån Söndagsångest. Skönt att den är borta. Nej men jobbmässigt så är det garanterat bästa dagen på veckan.
Sammanfattning av helgen då. Grillat flera gånger, shopping i Kista, lite städ och mycket ta det lungt. SKÖN helg!
Nu ny vecka och nya tag. Nedräkning till resan har man självklart i bakhuvudet också. Biljetterna har kommit på mailen också vilket gör att det känns mer verkligt!

Veckans JAA!!

Veckans JAA!! Har gjort beställning på en jättefin sak. Vad det är får ni se när de kommit.

Veckans NJA!! Min att göra lista jag har skrivit ner är lång. Så lång att jag inte har lust att göra nåt på den alls. Istället vill jag bara ligga i solen hela dagen och bara ta det lungt.

Fotoutmaning dag 2- En favoritpryl


Reklam

Jag bara ÄLSKAR  den här reklamen. Så himla söt!

Fotoutmaning dag 1- Självporträtt


En bild om Dagen i 30 dagar

Tänkte börja med en ny fotoutmaning. (Förra årets dock men vad gör det) En bild varje dag i 30 dagar med olika teman! Kanske livar upp bloggen lite! Då kör vi!


Dag 1: Självporträtt
Dag 2: Favoritpryl
Dag 3: En familjemedlem
Dag 4: Min Hobby
Dag 5: En gammal bild
Dag 6: Tema ”Grön”
Dag 7: En Bild som jag aldrig lagt upp
Dag 8: En Favoritbild
Dag 9: Dagens
Dag 10: Detta gör mig glad
Dag 11: Fest
Dag 12: Min vardag
Dag 13: Tema ”Ljus”
Dag 14: En sommarbild
Dag 15: Kärlek
Dag 16: Självporträtt i svartvitt
Dag 17: Ett ögonblick
Dag 18: Känslor
Dag 19: Här bor jag
Dag 20: Tema ”olika”
Dag 21: När jag var liten
Dag 22: Mitt beroende
Dag 23: En sommarbild
Dag 24: Detta gör mig glad
Dag 25: I all hast
Dag 26: Denna får mig att le
Dag 27: Tema ”två”
Dag 28: Väder
Dag 29: Nyaste bilden på mig själv
Dag 30: Valfri bild

15 Maj 2012

Första dagen iår som jag riktigt har känt sommarkänsla. LOVE IT! Ligga och läsa i solen är inte helt fel. Vindstilla på min baksida också så att det blev stekhett. Imorgon blir det grillning till middag så att jag hoppas att solen håller i sig imorgon också!

Veckans JAA!!

Veckans JAA!! Vissa dagar känns allt bara så bra. Underbart! Saker och ting har gått som jag velat till slut och jag har massor att se fram emot.

Veckans NJA!! Förstår mig inte på vissa människor ibland. Varför dom beter sig som dom gör. Men men inget att gräma sig över. Alla förstår sig inte på mig heller så. Man är väl den man är. Alla är ju olika och tur är väl det!

DREAMS


Torsdag 10/5

Nu har jag kommit igång på riktigt på mitt "nya" jobb. Känns jättekul. Dock har jag varit helt förstörd sista dagarna. Jobbat, kommit hem och ätit och sen somnat. Det får mig att längta ännu mer till semestern. Inte så långt kvar. Snart dax att rota fram sommarkläderna och se vad man behöver köpa nytt!!
Har två lediga dagar framför mig. Idag är det bara städa som gäller. Vi har varken hunnit eller orkat så det känns som ett måste. Jaa inte roligare än så..Blöjtårta!

Här är det jag pysslade med innan helgen. En blöjtårta som Maja skulle få i present! Här kommer en steg för steg beskrivning på hur man gör en blöjtårta! En rolig present som är både rolig att göra och att få =)


Du behöver ett paket blöjor, helst så vita som möjligt. Mönstret som fanns på valde jag att rulla inåt så att de nästan blev helvita. Rulla ihop blöjor och fäst med gummisnoddar runtom.

Du behöver något att ställa tårtan på. Jag köpte en rund undertallrik i rosa som blev perfekt.
Jag använde en hushållspappersrulle som mitt för att hålla ihop de olika lagren (Något annat som går lika bra att använda är en nappflaska tex). Sen är det bara att börja sätta fast blöjorna runtom.

Jag knöt ihop gummisnoddar till en större för att hålla dem på plats.
När du är klar är det bara att börja med nästa våning.

Sen är det dags att sätta fast presenterna.

Jag valde att rulla in ett par klädesplagg, de andra sakerna lade jag ovanpå eller satte fast i gummisnoddarna.

Knyt ett brett band i valfri färg över gummisnoddarna!
Fjärliar från Panduro Hobby fick bli dekoration på tårtan. Låt fantasin flöda! =)

Och tills sist, slå in med cellofan och ett fint snöre!

LYCKA TILL!

Småland April/Maj 2012

Då var det redan Torsdag! Helgen som var spenderades nere i småland för att vara med när Maja döptes. Vi har haft kanonväder alla dagar. Ätit god mat och hållt oss utomhus mesta tiden. Tror tyvärr att både jag och A börjar bli sjuka nu när vi kom hem. Så typiskt, men det blev en kortvecka så att snart är det helg igen att vila upp oss på!
RSS 2.0