.


Mysdag i solen!

Blev en riktig mysdag idag. Har suttit på baksidan nästan hela dagen. Hörde på radion att det ska bli den varmaste sommaren på jag vet inte hur länge. Jag tror dom. Är det såhär varmt i April så tvivlar jag inte på det!





Påskhelg!

Godmorgon! Har haft en jättebra påskhelg. Massa god mat och detta underbara sommarväder. Man kan inte tro att det bara är April. Påskafton spenderades med pojkvännens familj, årets första grillning, hur gott som helst och lite kubb på det =) Igår hade vi grillkväll hemma hos oss. Grillade hamburgare och på kvällen fastnade jag och T på altanen och drack vin. Lite kyligt på kvällen men med infravärmen och en extra tröja blev det toppen!



.


Whatever happens, Belive in you. Belive in life, Belive in tomorrow, Belive in everything you do!

Hej! Idag har jag haft fullt upp. Känns som jag flängt runt massor. Varit och hämtat Theodors medicin, en sväng till djurbutiken och köpt mat till Alla djuren! Skönt! Fixat massa hemma, hämtat mamma och lagat lunch till oss. Kört hem mamma till sig igen. Ja ni ser, hit och dit! Men har varit en riktigt bra dag idag. Nu jobbar jag två dagar sen Ledig i fyra! Inte helt fel! =)



Veterinärbesök och träning!

Hej Bloggen! Idag har varit en halvrörig dag. Har varit hos veterinären med Theodor då han haft ont i sina ben ett tag. Blev lite undersökningar och provtagning. Han fick medicin som jag ska hämta ut imorn och nu är det bara att vänta på svar från dom. Tills dess blir det vila och inga ansträngningar alls. Så ingen hundkurs på torsdag och förmodligen inte nästa vecka heller. Men huvudsaken är ju att han blir bra!
Senare på kvällen var jag Tessan och Camilla och provade på Zumba. Rätt kul faktiskt! När vi var där kändes det dock som vi hamnat på ett lite för segt pass. Men nu i efterhand så är jag glad att det inte var värre då min förkylning redan blivit värre och även övergått till hosta. Så typiskt men får skylla mig själv, inte så smart att träna när man inte ens hunnit bli frisk!


Jason Mraz- I´m yours


Torsdag 14 April

Godmorgon! Känner mig smått början på sjuk idag, jag hoppas att jag har fel. Ska nämnligen jobba fredag och lördag och jag har verkligen inte råd att vara sjuk. Hade lite planer för idag men jag tror att jag stryker dom och vilar istället. Ikväll blir det ju iallafall hundkurs för tredje gången! Hjälp vad tiden går snabbt förresten, nästa vecka är det påsk. Trodde inte att det var förs veckan efter men så fel man kan ha!

!



3 doors down- Kryptonite


Här kommer lite fler bilder från helgens sommarfest!







You´re my favorite thing about life



Tisdag den 12 April

Hej bloggen! Imorse hade jag verkligen ingen ork till någonting. Men ändå tog jag mig iväg till Rotebro och hälsade på mamma bl.a. Är glad nu att jag pallade mig iväg för jag och mamma har inte träffats så mycket på sistone. Skärpning på det! Så det har varit en bra dag. Lite nervöst att åka med Theodor i bilen själv för första gången. Vi har ju inte införskaffat någon bilbur så att han fick sitta i passagerarsätet. Men det gick bra, jag bäddade med hans filt och så fick han lite köttbullsbitar så han var ganska nöjd. Lite gnäll ibörjan bara!


Jag och morfar tog en promenad med Ingo och Theodor!

Nelly!

Funderar på ifall jag skabeställa den här klänningen från Nelly. Så fin!


.



Rihanna- Love the way you lie


Tävling FORMELI

Jag är med och tävlar om en valfri tavlaLindas blogg. Hon har skapat sitt eget företag vid namn FORMELI, där hon skapar och designar sina egna tavlor i olika stilar. Allt från barntavlor till Satc tavlor eller varför inte ett fint citat!
Om jag skulle vinna så skulle jag välja denna tavla då den skulle passa utmärkt i våran hall som för tillfället känns ganska tom. Gå in HÄR och kika på hennes andra tavlor och var med och tävla du också!


SOMMARFEST!

Igår var det SOMMARFEST hemma hos Tessan och Fredde. Det blev en lyckad kväll. Idag blir det nog en lugn dag med Pizza. =)





Otursdag?

Otursdag idag eller vadå. Missade bussen imorse och problem med tågen både till och från jobbet. Tog två och en halv timme att komma hem. Ibland bara älskar jag SL. Skulle gå och köpa en dricka i väntan på tunnelbanan. Nej då har man inte ens pengar kvar på kortet. Tack och lov att man är hemma nu iallafall vad mer ska annars hinna hända, dagen är ju faktiskt inte slut ännu.

I love being on vacation and never knowing what day of the week it is

 


If you wait too long for the perfect moment, the perfect moment will pass you by

Usch! Kom hem med sån fruktansvärd huvudvärk efter jobbet igår. Men som tur är så är den borta idag och jag har sovit som en stock. Tack! Tur att man har en sån underbar pojkvän som gjorde mat och pysslade om mig igår <3
Idag är jag iallafall ledig och ska städa lite och städa tjejornas bur. Men framförallt så ska jag och Theodor öva lite mer på våran läxa. Kurs ikväll igen, och vi kan ju inte komma dit oförberedda.

TemaFest.

Är bjuden på hemmafest på lördag. Temat för festen är SOMMAR. Hmm what to wear? Man vill väl helst vara något lite roligt! Måste klura på den.
Jag älskar Tema-fester, Kul! Bjuder på en bild från Halloween-festen förra året! jag som Batgirl och Sjuksyrran! =)


Bruno Mars- Marry you


Tisdag 5 April

Nä nu får du INTE sova mer matte tyckte Theodor och gick och hämtade kopplet. Ja så det var väl bara att palla sig upp och gå ut. Så nu har vi varit ute på en rätt så lång promenad och hunit äta frukost. Ikväll blir det jobb men det är ett par timmar kvar tills dess, skönt! Blir nog nåt avsnitt av DH tror jag. Fick två nya boxar av älsklingen i julklapp! Och missar ju det som går ikväll också, så jag får trösta mig med ett gammalt!


LoveLifeAndLifeWillLoveYouBack



Takida!

I sommar åker Europe och Takida ut på turne tillsammans i landet. Den 3 Augusti kommer dom att spela på Gärdet i Stockholm. Åh jag bara måste gå. Jag älskar Takida! Mina favoriter.


Bruno Mars- Grenade


Today is better than yesterday

Ligger i soffan och latar mig. Har precis ätit lite lunch och ska snart ta och fixa iordning mig. Ska ta en promenad till Ica och hämta ut ett paket från HM som jag har beställt. Lite sommarlinnen och bikinisar! Två månader tills vi åker utomlands, skönt inte så långt kvar! Man längtar ju lite om man säger så!


Jag i Grekland 2010

.


Lovely friday!

Igår var det första gången på hundkursen. Kul! Ska bli spännande det här. Gick ganska bra tycker jag för att vara första gången. Fick börja med lite småövningar såsom sitt, stanna kvar, gå slalom mellan de andra hundarna. Var lite ovant för Theodor att vara bland så mycket hundar på en och samma gång. Lite läskigt tyckte han men han vänjer sig nog.
Så nu blir det Öva Öva Öva inför nästa torsdag. Känns kul och vi kommer att lära oss massor!

Jobbat sent idag, så har inte varit hemma så länge. Måste varva ner lite innan jag kan gå och lägga mig. Nu har iallafall helgen börjat. Gillar´t. Har inte så mycket planerat faktiskt. Förutom att färga håret och öva med hunden. Fick en så grymt bra hundbok igår på kursen! Har bara läst ungefär tre kapitel och redan lärt mig massor. Alla nyblivna hundägare borde ha en sån!

RSS 2.0