Veronica Maggio- Satan i gatan



Simhallen.

Jag har bott här i ett och ett halvt år och har gångavstånd på 10 minuter till simhallen. Men har aldrig tagit mig dit. Fick för mig att gå dit idag iallfall och jag är på mycket bättre humör nu. Var riktigt skönt att simma faktiskt. Passade på att basta också. Vilket fick mig att längta tillbaks till Åland! Nu ska det lagas middag. Och sen ska jag nog bädda ner mig med nån bra film. Min kära pojkvän har införskaffat sig nya Battlefield 3 så han lär sitta fastklistrad framför det ikväll!


.


Jag idag!


Lax med vitlökssås och räkor!

Har precis ätit lunch här hemma. det blev rester från igår då jag provade ett nytt recept. Himla gott och Enkelt! Tänkte dela med mig av det här!

Du behöver:

4 laxbitar
200 gram skalade räkor
1 burk färskost Cantadou vitlök & Örter
3 dl grädde

Gör såhär:

Smöra en ugnsfast form och lägg i laxbitarna.
Blanda grädden och färskosten och häll över laxen.
Tillaga i ugnen på 200 grader i ca 20 minuter.
Strö räkorna över laxen precis innan servering.
Servera med sallad, ris eller båda


Drömmer mig bort!






Bilder lånade från Hemnet

Veckans JAA!!

Veckans JAA!! Eftersom jag har blivit idolnörd den här säsongen, så måste jag bara bara sätta Robins uppträdande med låten halo på veckans JAA!! Sjukt bra!

Veckans NJA!! Hur svårt kan det vara att plocka upp efter sin hund egentligen? Och att jag alltid ska lyckas trampa i skiten!!

Idol 2011- Robin Stjernberg



Åh vad han växte i mina ögon. Så grymt!!

Hope for the Best but Prepare for the Worst.

Har haft en bra helg. Allt från idolmys, shopping och 50års fest! Idag ska jag mest mysa i soffan. Helst vill jag inte resa mig alls. Bara kolla på film och läsa bloggar. Hade planer på att gå till simhallen men Nej ingen energi till det! Samlar energi till nästa vecka istället som jag förövrigt håller tummarna för. Varför berättar jag om det går min väg. Känner att det är min tur nu!




Positive Thoughts Bring Positive Results. Negative Thoughts Bring Negative Results. So What Kind of Results Do You Want?

.

Fredag!

Härliga fredag och tredagarshelg! Kom precis hem från en promenad till Willys. Har inhandlat middag och lite fredagsmys! Så ikväll blir det Idol och Tacopaj!
Har även klickat hem klännig inför Tessans coctail party i början av November. Jag hoppas att den är lika fin i verkligheten som på bilden!
I helgen väntas 50 års fest och förhoppningsvis fint väder med lite längre hundpromenader!


..


Veckans JAA!!

Missade veckans JA i söndags så här kommer den lite i efterskott.

Veckans JAA!! Borttappad väska inlämnad hos SL. Allt i väskan fanns kvar. Man blir glad att en sak man trodde var borta föralltid dyker upp för att en snäll själ hittat och lämnat in!

Veckans NJA!! Något måste göras, NU! Samlar krafter för nu är det nya tag som gäller!

Negativ, jag?

Ibland går ingenting bra. Är hemma sjuk förresten. Har typ sovit sen jag kom hem från jobbet igår. Känner att migrän är påväg också. Tur att jag köpte på mig Eeze att ha hemma. Får prova om dom hjälper. Låg och kollade på tv och så slutatde alla tv-kanaler att funka IGEN! Har ju precis fått ordning på dom. Åhh härliga Fredag!

Höstpromenad


Veckans JAA!!

Veckans JAA!! Känns som att jag har mycket roligt att se fram emot. Både stora och små saker. Vilket känns bra, det behöver man!

Veckans NJA!! Det gäller att fokusera på allt bra i livet men ibland blir man bara så otålig!

Söndagsmys!


I Love You Because Youré Everything I Ever Dreamed Of

.

Födelsedagsfirande!

Har haft en BRA helg. I Fredags hade vi kaffe och tårta här hemma för familjen. Igår var jag iväg och födelsedagsshoppade och lunchade med älskling <3 På kvällen blev det födelsedagsfirande för mig på Restaurang Alexandra och en sväng till Sportbaren. Tack för igår mina fina vänner!! =)


Moa Lignell- When i held ya


DH

Galet mycket att göra på jobbet idag. Började undra om det var löningsdag, inte kunde det väl bero på att alla var tvungna att köpa kanelbullar!?
Ah ja, ikväll har jag suttit fastklistrad framför Desperate Housewives på tv:n sista säsongen. Det enda programmet jag faktiskt följt slaviskt.. ahh förutom Rederiet såklart Haha!


Remind yourself..



Veckans JAA!!

Veckans JAA!! Ser fram emot nästa lördag. Det kommer att bli en BRA dag!!

Veckans NJA!! Dåligt humör. Arg, ledsen, deppig, rastlös, Ja och så allt på samma gång.

RSS 2.0