Ta mig härifrån nu..
Tisdag

Sista arbetsdagen i Februari avklarad. Gillart! Idag hade jag världens gulligaste kund på jobbet. Hon och hennes man var inne och handlade och sedan när de skulle åka så startade inte deras bil. Jag hjälpte till att googla fram nummer och ringa bärgning eftersom de inte hade någon mobiltelefon. Lite senare så kom hon tillbaks och hade varit och köpt ett påskägg till mig. Så söt!
Veckans JAA!!

Veckans JAA!! Har börjat sälja lite grejer på Tradera. Har lite oanvända kläder och hundjackor som bara ligger. Känns bra att man kan få tillbaks lite pengar för dom.

Veckans NJA!! Det suger att det ibland inte finns nåt man kan göra åt saken. Att man bara måste vänta och stå ut. Ibland önskar jag att man kunde kika in i framtiden och kolla så att man gör rätt val!

Åbo!

Hemma från Kryssningen. Kvällen var kul men dagen efter blir alltid så lång. Då vill man bara hem och vågorna påvägen hem var fan inte roliga! Avslutade kvällen med Tacos och film, Grymt! Tyvärr så tog jag inte en enda bild så jag snor denna från Cissi =)


Veckans JAA!!

Veckans JAA!! Har en TVÅ-dagars jobbvecka framför mig! Lyx! Ska bli riktigt skönt faktiskt. Och på fredag är det Kryssning!!

Veckans NJA!! Jag tror att alla är trötta på vintern nu. Vill ha vååår Nu!

One Of The Best Feelings In The World Is When You Hug Someone You Love, And They Hug You Back Even Tighter!

.

.


Onsdag 15 februari

Första delen av våran resa är betald, vilket betyder att det är fyra månader kvar sen åker vi! Åh kära sommar jag SAKNAR DIG! Snön har öst ner här senaste dygnet så inte så konstigt att man längtar lite extra just nu.


Veckans JAA!!

Veckans JAA!! Emellan mitt grubbbleri så har jag Många roliga saker planerade. Som tillexempel Kryssning den 24:e!

Veckans NJA!! Min migrän som jag fick igår slutet av arbetsdagen. Lite för mycket stress i mitt huvud just nu. Alldeles för mycket grubbel och på det massa jobb. Måste Stressa Ner!

Kvällspromenad

Har varit ute på kvällspromenad med Theodor. Invigde hans nya fina Hurtta jacka. Så nu slipper han frysa. Han hade redan växt ur sin gamla att jag var tvungen att beställa en ny!
Nu ska jag lägga mig och kolla på Desperate Housewives. Håller på att kolla igenom boxarna och det är ju ett par avsnitt!


Jobbdag 7 av 8

Åh det var läänge sen jag var såhär trött måste jag säga. Kom knappt upp ur sängen imorse och missade min buss med typ 30 sekunder. Kul, så sitter här och väntar på nästa och mina ögon håller på att åka ihop. Hoppas att resten av dagen blir bra iallfall. Jobb imorgon också sen två dagars ledighet. Åh vad jag behöver dom just nu!! Ha en fin tisdag alla!!

Veckans JAA!!


Veckans JAA!!
Årets Juni-resa bokad och klaar!! Det blev Tunisien, Åh LÄNGTAR!

Veckans NJA!!
Tvätthögen på badrumsgolvet som bara växer och växer. Har varken ork eller tid.

Tröttis myser i soffan2 Februari

Godmorgon!! Ikväll är det jobb som gäller, fram tills dess blir det bara chilla i soffan tror jag bestämt. Händer inte så mycket kul just nu bara jobb, jobb, jobb. MEN har hittat årets Juni-resa jag vill åka på. Tror att jag fått med resten på den också  men man vill ju boka nu påengång. Känns så bra att ha den där resan att se fram emot, det gör de här jobbigaste månaderna på året lite lättare. Vi firar våran årsdag i Juni så då känns det extra kul att åka på en resa just då. Jag hoppas vi kan göra det varje år! =)


Fasen vad kallt det var ute idag. Usch, inte konstigt man drömmer sig bort.

RSS 2.0