Girls night!!

I Lördags hade vi Tjejkväll hemma hos Tess. Riktigt Kul var det! Och man kan ju inte bli annat än glad när man kollar på bilderna från kvällen!! LOVE IT!


Här lägger jag även in En bild på någon/några som du alltid har roligt med!

En bild på en person som alltid gör mig glad


What are words- Chris Medina


HundbusF

Fruktsallade, film och alvedon, inte världens roligaste kväll. Hoppas jag mår bättre imorgon, då blir det Tjejkväll!


Life doesn´t give you the people you want, it gives you the people you need: to love you, to hate you, to make you, to break you & to make you the person you were meant to beEn bild på någon jag umgås väldigt mycket med =)Shopping

Idag blev det shopping i Kista galleria med Tessan och Jessica. Hittade lite fint faktiskt! På kvällen åkte jag en sväng till Kungsängen för att möta upp Tessan igen och käka på Alexandras. Mysigt!
Är inne på sista veckan på semestern. Tiden har gått läskigt fort! Men har ett par dagar kvar att hitta på lite på. Hoppas på någon stranddag annars blir det lite grilla och på lördag blir det tjejkväll KUL!


Borta bra men hemma bäst!

Då var man hemma igen från småkryp och skogar. Känns alltid lika bra att komma hem. Ikväll blir det kräftor till middag! Dom ligger på upptining och väntar.


Denna bild får även bli En bild av 10.
En bild på något jag tycker om!

Bildregn: Småland


Mer bilder från Överraskningsfesten!
17 Juli

Mat så att det räcker och blir över från festen igår. Men men bättre att köpa för mycket än för lite. Har haft en riktig slappdag idag, nu ska jag äta sen blir det nog att bädda ner sig på soffan och slå på en film. Imorn tar vi nya tag, städ, fix och tvättstuga för att på tisdag bär det av mot landet. Härligt!
Bildregn: Överaskningsfest!

Igår hade vi överaskningsfest för älskling som fyller 30! Riktigt kul var det. Har varit mycket att fixa med mat, dryck, musik, inbjudningar osv (och allt i smyg dessutom) men vi har varit många som hjälpts åt. Jag tycker att det blev lyckat!
.


En bild på något du saknar


FödelsedagskalasThree Days Grace- Pain


En bild som jag är nöjd med


Åland 2011Juli

Väskorna är packade, maten är inhandlad, hemmet är städat och vi är redo för semester! Imorgon tidigt drar vi iväg till Åland. Det ska bli så mysigt, och skönt att komma bort! Jag är tillbaks om en vecka. Den här gången ska jag komma ihåg att fota massor!


RSS 2.0