Focus


Shoppat!

Jag brukar aldrig blogga om kläder. MEN jag är så sjukt kär i min nya klänning. Vet verkligen inte nåt tillfälle där jag kan använda den men den får hänga där fint i min garderob och vänta. Haha klänningsfetish! Hittar så många fina hela tiden, farligt för min plånbok.2 åring sjunger Adele.


Ni har säkert redan sett denna video. Men herregud vad duktig hon är, kan inte sluta titta på den.

Onsdag!

Då var det redan onsdag. Jag är ledig och idag blir det nog att passa på att ha städdag. Är så sjukt sugen på att inreda här hemma. Har hittat massa fint som jag skulle vilja ha hem, både från jobbet och andra butiker. Synd att man inte är rik. Nu är det ju att Spara som gäller så att då vill man ju inte shoppa så mycket. Även fast vi trivs väldigt bra här där vi bor nu så längtar vi till att hitta "Vårat hem".


Happy!Veckans JAA!!

Veckans JAA!! Idag börjar SOMMARTID som nog ingen har missat. Skönt att veta att sommaren närmar sig. Tyvärr fick man sova en timme mindre inatt men det är det väl värt.

Veckans NJA!!
Tiden räcker inte till för allt man vill/måste hinna med. Och då jobbar jag ändå inte heltid.

Söndag!

Då var denna helg också slut. Har knappt varit hemma någonting. I fredags var vi på födelsedagsmiddag för Madde. Massa god mat och efterätter hade dem gjort. Första grillningen för iår blev det!
Igår var vi på Oliwers dop i Fresta, jättefint, och väldigt många var vi, runt 60 personer om jag inte minns fel.
Idag har jag jobbat hela dagen och är helt slut i huvudet, lär väl somna tidigt ikväll! Nu ny vecka nya tag.


Maja!

Ikväll har vi varit och hälsat på världens sötaste Maja!

Vackert!!Såå himla fint!! Älskar hårfärgen också!!

Veckans JAA!!

Veckans JAA!! Älskar när det händer saker hela tiden. Har jättemycket att se fram emot just nu känns det som. Allt från dop, födelsedagsfester, smålandsresa och konsert!

Veckans NJA!! Måste få ordning på min bil. Lamporna strejkar och glappar.

Flickan och Kråkan


Min flickan och kråkanfavorit!

Älskar bilden!


.Älskar idén!!

Åhh vad jag blev sugen på att plantera när jag såg denna bild. Riktigt kul idé!!
Synd att man inte har större gräsmatta!
Det går bra nu!

Har haft en riktigt BRA dag. Tog med mig hunden till Rotebro och hälsade på både mamma, mormor och morfar. Har hängt där hela dagen och ätit våfflor, fikat, gått promenad och bara hunnit sitta och prata om allt och inget!
Kom hem och lagade sjukt god mat. Lax med bladspenat och sparris! Kommer definitivt att lagas igen! Fick goda jobbnyheter igår förresten. Känns bra att man äntligen får något För att man kämpat så länge!! Det går bra nu!!


Collect.


Love!


Söndagsångest!

Det är konstigt hur humöret kan ändras så drastiskt så snabbt! Egentligen tycker jag verkligen inte om Måndagar. Värsta dagen på veckan. Delat med söndagar förståts, dom är inte heller att leka med. Vem gillar söndagsångest liksom?
Men idag känner jag att ingenting kan förstöra mitt humör! Ibland måste man lägga undan det som känns jobbigt och faktiskt tänka på allt som faktiskt är bra och som gör en glad!


Veckans JAA!!

Veckans JAA!! Den här veckan är jag ledig flera dagar vilket betyder att jag hinner åka till Rotan och hälsa på HELA familjen. Det var alldeles för länge sen!

Veckans NJA!!
Ångest. Fick för mig att jag gjorde ett helt fel val för ett tag sen. Men sånt kan man inte grubbla över då blir man galen. Just let it go! SÅ..

Godnatt, Tack, Hej..

Herremingud, skjut mig säger jag bara. Minnns inte när jag hade en sån här dålig vecka sist. Jag vill bara lägga mig ner under täcket och typ aldrig komma fram. Helt värdelöst!


Veckans JAA!!

Veckans JAA!! Desperate Housewives börjar på tisdag igen. Missa Inte!

Veckans NJA!! Legat och sovit stort sett hela helgen. Feber och ynklig. Detsugerattmåsåhär!

Lördag!

Och dääääär blev även jag sjuk. Vi har haft sjukstuga här hemma hela veckan och jag trodde ett tag där att jag hade klarat mig. Men idag lagom till min lediga helg vaknar jag upp och känner mig hängig. Så typiskt!

RSS 2.0