Veckans JAA!!

Veckans JAA!! December, en mysig jul och nyår väntar

Veckans NJA!! Vart är mitt lyckorus?

1:a advent 2011

Har haft en bra helg. I lördags var jag och hälsade på mamma hela dagen. På kvällen firade vi Cicci som fyller år, då blev det mat och bowling i jakan, riktigt trevligt!
Igår hade vi fixdag här hemma. Ljusstakar plockades fram och det bakades lussekatter och byggdes pepparkakshus! En bra helg som gick alldeles för fort som vanligt.



Ledig torsdag.

Har haft en fullspäckad vecka hittills så några blogginlägg har det inte blivit. Men idag är jag helt LEDIG så att då blir det att städa upp här hemma och försöka planera julklappar så att man har lite koll. Imorn jobbar jag sent sent MEN sen är jag ledig hela helgen YAY! Då ska det bland annat plockas fram julstakar och stjärnor och BAKAS. Snart kommer nog våran gårdsbelysning upp också, mysigt faktiskt!

Bild från förra året.


..



Veckans JAA!!


Veckans JAA!!
En spännande vecka med ett nytt extrajobb väntar =)

Veckans NJA!! Fortfarande inte helt friska. Men har fått både pencillin och hostmedicin så nu borde man bli frisk igen.

Sen födelsedagsmiddag

Igår hade vi en liten sen födelsedagsmiddag för Tessan hemma hos oss eftersom vi missade hennes riktiga födelsedagsfest. Hade en jättemysig kväll med mat och spel. Fler såna här kvällar måste det bli!





2012

Fortfarande sjuk. Att detta aldrig ska gå över. Går inte att sova på nätterna pågrund av hostan. Usch! Får se om jag kan komma till vårdcentralen imorgon. Känns som ett måste!
Idag blir det iallafall vila. Hoppas på att vara lite piggare imorgon. I helgen blir det iallafall 10-års kalas, "invigning" av nagelsalong och förhoppningsvis middag med Fredde och Tessan. Blir nog en bra helg!
Usch vad shoppingsugen man blir när man är hemma sjuk. Hittar så mycket fint. Har troligtvis hittat min nyårsklänning iallafalll =) Det är faktiskt inte så långt kvar nu! Åh vad skönt det ska bli med nytt år!


Jag nyår 2009-2010

Avril Lavigne- I Love You


.



Avril Lavigne- Innocence



Happiness


Veckans JAA!!

Veckans JAA!! Good things come to those who wait. Att våga vänta och inte ta första bästa alternativ.

Veckans NJA!!
Dåligt immunförsvar. Både jag och A har gått och blivit sjuka igen. Trist!

Festligt

Fick bli en lugn lördag, igen! Jag som så gärna ville gå på 25 års fest idag. Men istället får jag ligga nerbäddad här framför tv:n. Låter som en kråka när jag pratar, ibland försvinner rösten helt. Tråkigt!! Min dag har istället bestått utav en Massa Desperate Housewives avsnitt och snabbmat till middag. Ganska mysigt iofs. Men man blir så himla rastlös!


11-11-11

Iår är det märkliga datum 1/1/11, 11/1/11, 1/11/11, 11/11/11, Ta dina siffror i året du föddes och plussa det med antal år du fyller iår. Svaret??? 111?

10 November!

STORT Grattis Till Fina Tessan Som Fyller 25 Idag!! <3







Sjukling

Fasen Jag har gått och blivit sjuk. IGEN! var bara en månad sen ungefär. Orka! Halsen är svullen, rösten sviker och kroppen gör ont. Verkligen fel vecka! Jag som verkligen inte kan vara sjuk just nu. Massa som händer bland annat jobb och födelsedagsfirande. Åhh tråkigt!


Veckans JAA!!

Veckans JAA!! Positivt tänkande!

Veckans NJA!!
Förstår mig inte på vissa människor. Som måste nedvärdera och kritisera andra för att må bättre själv. Remember- What you send out you get back!

Min FredagKväll!

Min Fredag har bestått utav IDOL och nybakade nougatmuffins. Om ni får för er att baka dessa, tänk på att inte fylla formarna för mycket (måste införskaffa mig en muffinsplåt). Hälften av mina svämmade över. Men goda var dom!




Du behöver:

150 g smör
2,5 dl strösocker
2 ägg
1 tsk vaniljsocker
3 msk kakao
2,5 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 dl gräddfil
75g nougat

Gör såhär:

  • Rör samman socker och smör mjukt, tillsätt äggen, ett i taget
  • Rör samman vaniljsocker, kakao, vetemjöl och bakpulver i en separat skål. Sikta ner detta i smeten
  • Rör sist i gräddfilen och nougat skuren i småbitar
  • Fyll muffinsformar till 2/3 med smeten
  • Grädda i 180 grader i mitten av ugnen i ca 15 minuter

..



When I Held Ya

Andra gången jag lägger upp i bloggen men hon är ju SÅ himla BRA!




RSS 2.0