..


Pyssel!

Här ska det pysslas. Vad det ska bli säger jag inte ännu då det ska bli en present.
Men jag återkommer med resultatet efter helgen!


Veckans JAA!!

Veckans JAA!! Småland om en vecka. Ska bli rätt mysigt faktiskt! Håller verkligen tummarna för lite sol då!

Veckans NJA!! Imorgon ska jag göra något som känns lite jobbigt. Fast egentligen ingenting att oroa sig för, bara jag som är lite löjlig och tar saker för allvarligt.

Söndag!

Då var det söndag igen! Lugn men skön helg. Middag hemma hos oss igår tillsammans med Tessan och Fredde och en bra film. Annars Städat och fixat lite. Var iväg till Barkarby en sväng idag. Och det blev lite sko-shopping inför sommaren.
Nu är det bara att ta nya tag inför en ny vecka. Ganska jobbig faktiskt, då det blir sex dagars jobb och samtidigt lite annat jag måste/vill hinna med innan söndag. För då åker vi ner ett par dagar till Småland för att gå på Majas dop!


You!


ME!





Så här kan man också ligga..

Haha, kan man se mer besvärad ut..

Veckans JAA!!

Veckans JAA!! Imorgon är det 2 månader till våran resa. underbart! 2 månader går snabb, visst?

Veckans NJA!! Har en jobbig vecka framför mig på flera sätt. Önskar bara att man kunde spola tiden ibland. Ahh det ska nog gå bra.

Takida!

Lite bilder från TAKIDA igår.






TAKIDA!!

Ikväll ska jag och Tessan gå och se TAKIDA!! Som jag har väntat.. =)




IKEA.

Äntligen Fredag! Blev en sväng till IKEA idag. Köpte ett nytt täcke och lite nya kuddar, inte roligare än så. Men blir nog lite mer hem-shopping när lönen kommer. Är helt inne i nån heminredningsfas just nu. Hittar massa fint hela tiden! Lite lunch blev det också. Köttbullar med mos såklart!




Theodor var himla nöjd när jag kom hem med roliga Ikea-leksaker.
Han älskar verkligen de här råttorna!

Inspriation.









Utbildningskväll.

Har precis kommit hem från en utbildningskväll med jobbet. Vi fick riktigt god mat och hade jätte trevligt. Lärt mig massa nytt så det känns kul. Kommer definitivt följa med på fler såna här kvällar!


En bild på staden i förbifarten..

Vi fick en varsin goodiebag med fina saker, så snällt!

Stress..

Godmorgon! Andra dagen igår med mina nya arbetsuppgifter. Känner mig alldeles snurrig av allt jag ska lära mig, har tillochmed drömt inatt om massa olika ordrar haha! Ahh det ska gå bra det här. Det är iallafall väldigt kul!!
Känner mig allmänt stressad också över lite av varje, hatar att inte ha full koll på saker och ting. Men jag får sluta oroa mig i onödan, allt löser sig faktiskt till slut! Ingen idé att oroa sig över saker man ändå inte kan göra någonting åt! Haha typ påminnelse till mig själv eller nåt! =)




Omg!


Veckans JAA!!

Veckans JAA!! På lördag ska jag och Tessan gå och se TAKIDA!! Ska bli så kul!

Veckans NJA!!
Nackdelen med att jobba i butik, att man måste jobba under röda dagar då många andra är lediga.

Påskafton!

Hade en JätteMysig PåskAfton hos pojkvännens pappa och hans Fru igår. Superfint med underbart god mat, efterätt och påskgodis. Blev tyvärr ingen utgång för oss igår, det hade varit kul men jag var ändå väldig trött där på slutet så att det var rätt skönt att komma hem till sängen ändå! Idag blir det chill hela dagen. Ta det lungt, kanske hyra en film och nätshoppa lite på Nelly! :P


Glad påsk på er!!


Påskafton!

En riktigt BRA dag igår. Blev lite jobb ett par timmar på dagen. När jag slutat så blev jag uppämtad utanför jobbet för att åka till Kista Galleria för middag och bio. Titanic i 3D kollade jag Jessica och Tessan på. Har aldrig hört så mycket snyftningar på en bio förr Haha.. Killarna valde en annan film. Dock var våran en och en halv timme längre.
Är ledig lördag och söndag så ikväll ska vi på Påskmiddag och ev utgång i Kungsängen efter det. Blir nog en bra helg det här!


.



Rabarberkräm

Har precis gjort rabarberkräm. Är svag för rabarber och kunde inte låta bli att köpa när jag såg att vi hade fått in på jobbet igår. Så gott! Längtar till sommaren också, då blir det lätt rabarberpaj!

Du behöver:


ca 250 g rabarber (ca 2-3 stjälkar)
2 dl vatten
0.5-1dl strösocker
1.5 msk potatismjöl

Gör såhär:

Skölj och skala rabarber. Skär i mindre bitar, ca 2 cm tjocka.
Koka upp vatten och socker. Lägg i rabarber. Låt koka 4-5 minuter tills rabarbern delar på sig.
Blanda ut potatismjölet i lite vatten.
Häll i en stråle ner i kastrullen samtidigt som du rör om.
Låt krämen koka upp. När första bubblan kommer är den klar!

Servera med mjölk!



Inspriation.







Fullspäckad helg!

Har hunnit med massor den här helgen. Middag med Jossan och Linda från jobbet i fredags. Bio med Ante och barnen igår (Piraterna 3D), och på kvällen tjejkväll hemma hos Tessan. Blev en sväng till Sportbaren också, fick dansa av mig lite. Kul det har jag saknat! Idag däremot är väl lite av en bajsdag så Nu ska jag äta godis och tycka synd om mig själv. Eftersom jag som vanligt glömde att fota så snor jag denna av Camilla.


Veckans JAA!!

Veckans JAA!! Har letat lite efter stugor att hyra en vecka i sommar. Tror att vi kanske kan ha hittat en som verkar bra. Väntar nu på svar, då vi mailat och frågat om det är tillåtet att ha med hundar. Håller alla tummar!

Veckans NJA!!
Och än en gång blir jag påmind varför jag så sällan dricker alkohol. Hur kan man bli så deppig av ett par drinkar. Ahh Hoppas det går över snabbt denna gång.

RSS 2.0