Every day may not be good, but there´s something good in every day.

Hur kan man vara så trött, när man faktiskt inte gjort någonting. Har sovit ungefär tolv timmar inatt. Var så trött igår efter jobbet att jag somnade direkt efter middagen. Ligger i soffan och försöker samla krafter. Om en timme ska jag åka till jobbet. Sista passet för denna vecka, känns skönt! Sen ska det bara städas, packas, tvättas och allt sånt man måste fått gjort innan man åker. Det är en del, men har flera dagar på oss så inga problem. Imorgon har vi personalfest på jobbet också! Ska bli kul, måste rota igenom garderoben också för något att ha på sig.


Tävling hårprodukter!

Jag är med och tävlar hos LINDA om ett hårvårdspaket för skadat hår med både shampo, balsam, hårinpackning mm. Detta passar min hårtyp och skulle bli superglad om jag vann, speciellt nu inför utlandsresa och sommarsol =)

Var med och tävla du också!Aska försvinn!

Åhh vad less man blir på att Ännu en vulkan på island ska få utbrott. Samma sak hände förra året precis innan vi skulle åka. Då gick vi också runt och var nojjiga att vi inte skulle komma iväg. Men vi håller tummarna och förhoppningsvis så håller den inte på så länge!
Här kommer en bild på mig och Theodor från häromkvällen. Så söt, han vill gärna ligga näära =)


Mysdag i solen!

Killarna har spelat frisbeegolf idag. Så jag, Tessan och Theodor följde med och hade strandhäng. Nu är vi hemma och trötta, myser i soffan!Himlen är oskyldigt blå

Godmorgon Söndag! Har haft en jättebra helg hittills. Flängde runt lite igår, klippte oss och handlade mat till alla djuren! På kvällen blev det tacosmys och så hyrde vi två filmer. Himlen är oskyldigt blå blandannat. Jag tyckte den var riktigt bra!
Världen snurrar på som vanligt, haha allt detta tjat om att den skulle gå under. Enligt profeten skulle det uppstå 50 jordbävningar som skulle göra att jorden skulle gå under.
Underbart väder. idag lir det städ och måste passa på att sola lite. Har inte nåt intressant att skriva så i brist på annat lägger jag upp lite bilder från min Italien-resa 2009 =)Trött.

Åh vad jag är trött. Har hållt på i tvättstugan halva dagen. Usch! Men nu är allt upptvättat och det känns ju Bra! Egentligen har jag lust att bara slänga mig i soffan och ligga där hela kvällen. Men ska hoppa in i duschen, få i mig lite middag och sen iväg på hundkursen. Näst sista gången, så vill inte missa. Nedräkning till Turkiet, på lördag Två veckor kvar. Yey, längtar!

.Tisdagsträning.

I tisdags var vi och provade detta! Sjukt kul var det, men OMG vad slut man var efter. Aldrig varit så svett i hela mitt liv tror jag. Har en del träningsvärk nu efter, speciellt baksidan av låren! Måste göras igen!Enjoy the little things in life. For one day you may look back and realize they where the big things

Godmorgon! Dock har jag varit uppe ganska länge, känns som att hunden väcker mig tidigare och tidigare för varje dag. Den jääkeln ;) Igår var det en månad till Turkiet. Wiie! Tiden går frammåt! Idag är jag på riktigt bra humör! Inget speciellt som hänt, bara glad för hur saker är och blivit.


RSS 2.0