Godmorgon!

Fick lite panik igår när jag upptäckte att jag skrivit fel jobbtid i min almanacka inför imorgon. Slutade tydligen klockan sex och hundkursen börjar ju halv sju. Så typiskt! Men som tur är löste det sig nu. En tjej på mitt jobb tar halva mitt pass. Tack!! Kan ju inte missa första gången liksom, så som jag har sett fram emot det! =)




Vi är trötta och myser i soffan såhär på söndagskvällen




Change everything you want



Sometimes i pretend to be cold, just so you will hold me

Varit en sväng till Kista igår. Blev inte så mycket shopping men iallafall en förpackning slingfärg. Tänkte få bort min snygga utväxt på en decimeter ungefär. Kanske på tiden!
På kvällen blev det filmmys med pizza med min underbara! Kan inte bli bättre. Idag blir det simhallen med babe, Tessan och Fredde. Men vi lär inte åka än på ett lite tag. T och F var ute igår så jag hoppas verkligen inte att de är bakis idag. Vore synd om de inte följer med! Kanske ska vänta ett tag med att ringa och väcka dem!!

Everyone has someone in their life that keeps them looking forward to another day!

Snart blir det sängen. Ska öppna på jobbet imorgon. För en gångs skull, var jättelänge sen nu. Så då måste man ju vara pigg! Är så bortskämd med sovmorgon jämt nuförtiden. Blev inge simma imorgon, som jag hade lovat mig själv! Fick inte med mig dom jag ville. Men vi bestämde en ny dag istället, så på söndag Blir det simhall! Det är bestämt, spikat och klart!
Åh nästa torsdag ska jag och Theodor börja på Unghundskurs! Ska bli så kul. Han kommer att älska det!




Life.

Måndag och ny vecka! Har hört att det ska bli 15 grader imorgon. Jag hoppas på att det stämmer! Mysigt!
Kom hem för en liten stund sen, har varit i stan med Jossan och ätit middag!
Imorn blir det att Städa! Behövs verkliigen, tvättstugan om jag orkar!
Eftersom jag har lovat mig själv att börja röra på mig mer, så har jag bestämt att på torsdag blir det att gå och simma! Ett steg i rätt riktning iallafall!







I love you because you never let me lose hope



Idagärensåndagjagbordelegatkvarisängen!


Fucked up!

Melodifestivalkväll hemma hos Tessan och Fredde igår! Attjagaldriglärmig, Eva drick inte vodka-redbull en hel kväll. Du kan inte sova!! Haha! Vann rätt låt? Deet tycker Jag!


September-Mikrofonkåt


Thomas25

Glömde ta med kameran till Thomas när han fyllde år men hittade iallfall en bild därifrån! =)




Hinder- Lips of an angel


Don´t dream your life, live your dreams

På mycket bättre humör idag än de senaste dagarna. Kan det bero på vädret? Aja idag blir det jobb 16-22 Och sen är det Helg, wiha! Lyxschema! Funderar på att börja träna, eller jag typ måste. Är så himla trött hela tiden. Är bara så fruktansvärt seg att ta tag i saker och ting ibland. Frågan är bara vad man ska börja med! Simma, gymma, pass.. hmm. Nåt förslag?


Every day may not be good.. but there´s something good in every day

Flög upp ur sängen imorse då det plingade på dörren. Fan hade helt glömt bort att sotaren skulle komma. Åh vad jag hatar att vakna så stressigt! Men men nu är man uppe iallfall och har varit på prmenad med hunden och käkat frukost. Jag älskar att vara ledig måndagar, på mitt tidigare schema så öppnade jag varje måndag så då gick jag upp vid fem. Fast egentligen så hade jag inga problem med det heller faktiskt!
Har lite småsaker jag ska göra idag, men inte direkt så mycket planerat. Funderade på om man skulle palla sig till tvättstugan, Men jag orkar verkligen inte! Ska nog göra en HM-beställning idag tror jag. Har hittat fina bikinisar jag vill ha! Det är ju faktiskt snaart(?!) sommar!


I wish..



RSS 2.0