...

 

Måndag.

En bra Måndag! Middag och shopping på IKEA med Tessan.

Veckans JAA!!

Veckans JAA!! Lön imorgon. Mycket välkommet :)
 
Veckans NJA!! Söndagsångest. Brukar inte ha det men den här helgen kändes verkligen alldeles för kort.

2012-11-25

Det var den helgen det ;) Gårkvällen spenderades framför Butterfly Effekt och en stor bit smörgåstårta var, Tack svärmor! Finns det något godare än smörgåstårta. Idag var vi uppe alldeles för tidigt för att vara söndag. Var på Ekerö för att kolla på Julians dansuppvisning. Det var kul att se. Blivit lite småstädning under dagen och i morgon blir det IKEA och Chilli med Tessan efter jobbet. Ska shoppa upp mitt presentkort på Chilli och leta efter några saker på IKEA. I veckan blir det nämnligen sovrumsmakeover. Bilder kommer!
 

Glitter

ä
Min nyårsoutfit har kommit. Bra att vara ute i god tid ;)
 
 
 
 

...

 

2012-11-17

Godmorgon Lördag. Underbart det är att vara ledig alla helger! Och så skönt med sovmorgon. Jag som inte är van vid att gå upp tidigt varje måndag till fredag.
Idag blir det fixa och dona dag här hemma. Har bra ordning här hemma om man bortser från det lilla rummet, där vi ställt in lådorna som är kvar att packa upp+ allt skräp som ska iväg till tippen. Så vi har en del att göra om man säger så. Skulle vara kul att ta en sväng till Ikea och Chilli också, men det får nog vänta nån dag!
Imorgon blir det fika här hemma för Casper som fyller 11 år imorgon!
 
 

Veckans JAA!!

Veckans JAA!! Vi har skaffat Netflix, Himla bra, då har man alltid nåt kul att kolla på.
 
Veckans NJA!! Att jag ska vara så fruktansvärt duktig på att skjuta upp saker ibland.

RSS 2.0