Instagram

Äntligen klar med allt som ska göras! Städat bilar, packat, badat hund, handlat osv. Imorgon bär det av till Vimmerby, ska bli så mysigt. Ska försöka ta massa kort som kommer upp när vi kommit hem igen.
Lägg till mig på Instagram, lär uppdatera där en del eva__1984 (två understreck)
 

Semester

Godmorgon! Fjärde dagen på våran semester är redan här. Man börjar sakta men säkert infinna sig i semesterlunken,  Det tar ett par dagar (nån vecka) att varva ner och ta det lugnt och släppa allt och bara vara. Hade en ganska mysig dag igår. Cyklade med killarna, vi tog med oss fika och cyklade till parken. Annars grillade vi och hann även med att klippa Theodor. Mycket bra investering att köpa en egen hundtrimmer måste jag säga!
 

Veckans JAA!!

Veckans JAA!! Nu har våran Semester börjat. På lördag bär det av mot Vimmerby, ska bli riktigt skönt att komma bort lite.
 
Veckans NJA!! Lite stressigt,mycket som ska hinnas med denna vecka!

TORSDAG!

Fick ledigt idag. Jag och A har varit och kollat på en lägenhet. Det var den roliga händelsen som vi skulle göra. Fick inte direkt några jättebra bilder så det hoppar vi. Men fin var den. Mer om det en annan dag :)
Passat på att mysa i solen resten av dagen. Riktig sommardag idag!
 
 

Fotoutmaning dag 9- Dagens

Efter en liten paus på Dagens bild fortsätter jag nu igen med bild nummer 9. Dagens vilket får bli gårdagens JAG.
 

Veckans JAA!!

Veckans JAA!! Imorgon ska jag och Tessan träffa två gamla vänner som vi inte umgåtts med eller sett på många år. Det ser jag fram emot sjukt mycket!!
 
Veckans NJA!! Går runt och är lite smånojjiga här hemma. Väntar på svar på en sak som vi håller våra tummar för. Förhoppningsvis känns allt lite klarare efter denna vecka!! :)

SÖNDAG!

Godmorgon! Lite sega här hemma. Inte ens hunden ville gå upp ur sängen idag. Igår grillade vi på kvällen med Fredde och Tessan, snackade skit och småkollade på Viktorias födelsedagsfirande i bakrunden. Egentligen inga planer alls för idag men funderar på att ta en sväng förbi och Gratta min fina morfar som fyller år imorgon.
 
Rabarberpaj som efterätt :)
 

The Future

 
 
 

..

Det positiva med allt regn. Det växer så det knakar. Imorgon blir det rabarberpaj! :)

FREDAG!

Då var man hemma från jobbet. Herregud vad det dundrat idag. Hissen på jobbet slogs ut av blixten och hisslarmet tjöt igång och gick typ inte att stänga av. Hoppas på finare väder i helgen. Har en typ helt oplanerad helg, vilket var väldigt länge sedan. En grillning och kaanske lite vin lutar det åt imorgon iallafall.
På torsdag ska vi göra en rolig sak. Vad det är visar jag då! Kanske kommer upp några bilder..
 
 

Gröna Lund 7 Juli

Precis hemkommen från heldag på Gröna Lund. Jag, Ante, Casper och Julian var där med Fredde och Tessan. Toppenväder! Nu är vi trötta och imorgon blir det kalas för Julian. Kan inte direkt påstå att man kommer vara utvilad efter den här helgen, så fullt upp. Ahh men kul var det iallafall och nåra bilder fick jag med telefonen  :)

Fredag!

Fredagströtta här hemma. Veckan är slut och imorgon väntar heldag på Gröna Lund. Var inte speciellt länge sen jag var där men det ska bli kul!
På söndag blir det kalas här hemma då Julian snart fyller år. Orkar och hinner jag ska jag baka något roligt!
 
En riktig kramhund har vi fått. Passar bra ihop.

..

 

Tisdag!

Godmorgon om man får säga så nu. Ledig idag, solen skiner och humöret är på topp. Ska försöka vara lite duktig här hemma men så snart solen når altanen ska jag nog ut och sätta mig i solen och läsa ett tag. Två och en halv vecka till Semester igen. Känns riktigt BRA!
Ikväll ska vi till pappa och Katarina på födelsedagsfika för Katarina. Jobb resten av veckan och helgen blir fullt upp! Blir det fint väder så har vi en överraskning för Casper och Julian. Nåt kul vi ska hitta på på lördag!
 
 
 

GRILLLÖRDAG =)

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Veckans JAA!!

Veckans JAA!! Mycket planer! Gillar när man har saker som händer hela tiden. Då hinner det inte bli tråkigt.
 
Veckans NJA!! Kommer faktiskt inte på nåt. Måste väl säga väder igen då. Det är Juli och jag kan inte direkt påstå att det är sommarvarmt.

Helgen som var..

Den här helgen gick galet snabbt. Har hunnit med rätt mycket. Två-års kalas, Grillkväll, 18-års fika, kollat när Fredde körde Lambo och en mysfredag med film. Heeelt okej helg. Nu är man trött och nu blir det chill i soffan resten av kvällen.

RSS 2.0