A dream is a wish your heart makes

Precis tagit en sista sväng med hunden. Inte gjort så mycket idag. Varit lite segt på sista tiden. Har liksom inte haft lust eller ork till nåt. Alldeles för negativ, ja vet! Men är så trött på detta jävla väder nu. Har nog aldrig längtat så till våren som jag gör iår! MEN imorgon är det iallafall Mars!! Tog mig iallfall in till stan idag och tog en fika med Jossan =)



25 års fest!

Godmorgon söndag! Äntligen kommit upp ur sängen och förflyttat mig hela vägen till soffan. Igår var det födelsedagsfest hos Thomas. Han fyllde 25 år. Smockat med folk i hans etta, men kul var det. Länge sen man var på en riktigt hemmafest med så mycket folk faktiskt!
Rätt pigg idag men kommer nog ändå ligga framför tv:n idag och kanske åka och köpa pizza mmm.


And then i woke up

Kom precis hem. Har varit i Barkarby. Jag älskar att gå runt där, Alla bra inredningsbutiker på ett och samma ställe. Hittade Massa fint inne på Mio! Både möbler och prylar, kuddar och mattor. Dit blir det att åka snart igen.
Åh jag drömde sjukaste drömmen inatt. Drömde att jag fick femlingar, haha! Sjukt söta var dom, tre pojkar och två flickor. Alla hade superblåa ögon utom en kille som hade bruna. Det var en jättkort dröm men jag var verkligen jätteglad när jag vaknade. Fast jag borde ju varit livrädd haha!

20 februari 2011

Godmorgon! Blev väckt av en hund som sprang runt min säng imorse och gnällde och ville gå ut. Att tjata på husse som redan var vaken, nä det gick ju inte!
Ska ta och fixa lite här hemma, blir stökigt så snabbt när man har liten lägenhet. Eller så ser det rörigt ut för att vårat vardagsrum och kök sitter ihop, blir så öppet.
Nä nu ska jag ta och äta lite frukost så att man piggnar till!


Människor är som pusselbitar - det finns alltid två som passar ihop.

Hemma från lång dag på jobbet. Dagen har iofs gått väldigt snabbt, mycket att göra! Nu är jag ledig i tre dagar Lyx!
Känner mig illamående, hoppas inte att jag blir sjuk. Har ätit typ fem vindruvor till middag, inte så bra.
Ligger och kollar på "fever pitch" just nu på 6:an. Småkul faktiskt. Vet inte riktigt vad man ska hitta på imrogon, hoppas på sol iallfall. Då blir det mys att gå långpromenad med Frodo! Har inte så mycket att skriva så jag lägger upp en bild på min fina bukett jag fick av babe på alla hjärtans dag! <3


Kanelbulle

Håller på att baka. Väntar på att degen ska jäsa klart. Så nu blir det en promenad med Theodor emellan!


16 Feb 2011

Godmorgon! Ledig idag.. igen haha underbart! Dock lite trist när ingen annan är ledig. Vet inte riktigt vad det blir idag. Ska fixa lite här hemma, sånt som måste göras. Sen blir det nog att ta med Kameran nästa gång jag går ut med Theodor. Fota lite. Köpte även hem grejer igår till att baka, men det blev aldrig av så det ska jag pyssla med lite senare. Finns det något godare än nybakta bullar?
Vi var och klippte Theodor i måndags. För första gången! Jag kände verkligen inte igen honom när vi skulle hämta honom. Som tur är så tog jag föreochefterbilder. Kul att se skillnanden.

Före!


Efter!

14 Feb 2011

Glad alla hjärtansdag eller vad man säger! Jag har knappt kommit upp ur sängen idag. Jo jag var ute med hunden och sen gick jag och la mig när jag kom in igen. känner mig lite småhängig eller nåt, lite ont i huvudet..ska vila och hoppas på att jag känner mig piggare senare. Kanske sätta på nån bra film. Vid halv fem ska vi iallfall åka till Bålsta för att klippa Theodor! Måste komma ihåg att ta föreochefter bilder. Han kommer att se ut som en ny hund! =)

Söndag

Precis inkommen efter långpromenad med A och Theodor. Mysigt! men nu är vi trötta! Ska snart fixa iordning oss för att ikväll ska vi ju på Raw comedy på Chinateatern. Och innan det ska vi käka wok inne i stan! Ska bli kul faktiskt!


Everytime we touch


Vill ha!

Jag planerar inför våren!


Gula converse från sportamore.se

Sålänge man har roligt är ingen tid bortkastad

Godmorgon Lördag! Lördagar är definitivt den bästa dagen på hela veckan! Sitter och äter frukost just nu. Vet inte riktigt vad man ska hitta på idag. Igår hade jag och A den troligtvis tidigaste "kräftskivan" för iår! Haha! Vi sålde ut kräftor på jobbet för 20 kr (!) paketet. Ja, då kunde man ju faktiskt inte låta bli. Jag som Älskar kräftor, är ju typ det godaste som finns! Så det fick det bli, Kräftor och filmer. Mysigt!


Bild från kräftskiva hemma hos Fredde och Tess 2009

Just the way you are


Kan man vara glad åt lite, har man mycket att vara glad åt!



A perfect sky, so clear

Helt galet vad jag längtar till sommaren! Är så trött på det här vädret nu. Usch! De här första månaderna på året är verkligen sega. Känns inte riktigt som att året har kommit igång ännu. Längtar tillbaks tills när detta fotot togs. Det var i Juli förra året. Vi var på åland en vecka och vi gjorde bara mysiga saker som att sola, bada, grilla, spela kubb och spel, fiska och sånt där mysigt man gör när man är på landet! Det blir en likadan resa iår och jag hoppas att vi har lika tur med vädret som vi hade då. Knappt ett moln på hela veckan! Underbart!






Livet är inte det dagar som gått utan de dagar du minns!



Lyft ansiktet mot solen ­ då ser du inte skuggorna

Ikväll är det jobb som gäller. Ända till 22 (samma sak imorgon), trist att jag och A byter av så att när han kommer hem så åker jag till jobbet. Tråkigt! Men iofs så har jag väl kanske inte det mest fullaste jobbschemat just nu så jag ska väl inte klaga! Nu blir det lite städ innan jag åker. Måste ringa hundfrissan också och se om man kan få en klipptid till Theodor. Han är ju en riktig hårboll just nu, man ser knappt vad som är fram och bak! Ska bli kul att se honom klippt för första gången. Han kommer se så liten ut! =)
Nej kom just på att jag missar "Sofias Änglar" ikväll. Bara älskar det programmet. Men tur att det går i repris iallfall!


Takida!


Look outside it’s a beautiful day

Söndag och Ledig. Känns mycket bra. Varit på promenad till centrum och handlat lite. Kalasväder idag, nästan så att man får lite vårkänslor. Ätit lunch precis och snart ska vi ta tag i och städa här hemma. Dock så somnade A på soffan nu efter maten och ja, här fastna jag vid datan. Men men, ska städa snaart. Veckan som kommer blir det jobb Må,Ti,On och på söndag om en vecka ska vi på "Raw på turne". A fick ju det i julklapp av mig, ska bli kul!


RSS 2.0